Liikennepuisto

Lastenjuhlat liikennepuistossa:

Liikennepuistossa on mahdollista järjestää syntymäpäivä- tai lastenjuhlat. Ohjelmassa on polkuautoilla ajamista, ulkopelejä sekä muuta maskotin ohjaamaa toimintaa. Syntymäpäiväjuhlissa jaetaan lisäksi vieraslahjat.

Juhlia voidaan järjestää arki-iltaisin klo 16.30-19.30. Juhlat kestävät 1,5 tuntia ja ohjaajana toimii nuorisopalvelujen työntekijä.

Hinnasto:

Lastenjuhlat 1-10 henkilöä 75€
Lastenjuhlat 11-15 henkilöä 100€
Syntymäpäiväjuhlat 1-10 henkilöä 100€
Syntymäpäiväjuhlat 11-15 henkilöä 125€

Varaus tehdään sähköisesti kunnan kotisivuilla, jonka jälkeen asiakkaaseen ollaan yhteydessä neljän arkipäivän sisällä. HUOM! VARAUS ON AINA ALUSTAVA! Aikataulu ja ohjelma räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaan. Varauksen yhteydessä asiakas hyväksyy varausehdot, jotka löytyvät kotisivuilta Mikäli vieraat haluavat pidemmän ajoajan, voidaan ohjelmasta jättää pois pelejä ja leikkejä. Asiakkaalla on myös mahdollista tuoda omat herkut ja kattaukset juhliin. Kattauksen voi tulla tekemään 30min ennen juhlien alkua. Ohjaaja huolehtii ainoastaan pöydät sekä roska-astian pöydän läheisyyteen. Lastenjuhlilla on säävaraus. Mikäli sää ei salli liikennepuistossa oleilua, voidaan juhlat järjestää toisena päivänä. Huomioithan, että pieni sade ei estä juhlien järjestämistä liikennepuistossa.

Muuta huomioitavaa: Huoltajan tulee olla mukana juhlien ajan juhlapaikalla. Lapset ovat liikennepuistossa vanhemman vastuulla. Ohjaaja vastaa ohjelman järjestämisestä ja toteuttamisesta. Omat ruuat ja juomat ja niiden esillepano ovat tilaajan vastuulla. Juhlien järjestäjä (syntymäpäivä-/juhlasankari) saa juhlien yhteydessä yhden liikennepuiston ajokortin joka on käytössä kuluvan kesän ajan.

Varaus ja maksaminen:
Varaus tulee tehdä viimeistään seitsemän arkipäivää ennen juhlien ajankohtaa.
Henkilömäärä tulee vahvistaa varauksen yhteydessä. Aikataulu ja ohjelma sovitaan yhdessä liikennepuiston ohjaajan kanssa. Liikennepuiston ohjaaja soittaa tilaajalle, tilaajan ilmoittamaan puhelinnumeroon viimeistään neljä arkipäivää ennen sovittujen juhlien ajankohtaa.

Varauksen voi perua veloituksetta 14 päivää ennen juhlien ajankohtaa. Tätä
myöhemmin tehdystä peruutuksesta veloitamme puolet valitsemanne juhlapaketin kokonaishinnasta. Varauksen peruuttaminen tehdään puhelimitse numeroon 044 4972 287.
Varauksen voi maksaa juhliin saapuessa maksukorttipäätteellä, tai vaihtoehtoisesti laskulla.

Osoite
Sarkkirannantie 20
90440 Kempele
Päivitetään varauksia